Babyfotografering

Til deg som skal ha babyfotografering med Helene :

En babyfotografering er så mangt. Jeg tar bilder av alt fra et par dager gamle babyer til 1 åringer.
Det som er viktig å ha bestemt seg for, er hvilke typer bilder en ønsker seg av barnet. Noen ønsker plaine bilder, uten mye dill-dall. Mens andre liker å ha med masse accessories, som feks hårpynt, leker, tepper osv. Alt dette har noe å si for hvordan resultatet blir etterpå. Det viktigste for meg, er å finne det som karakteriserer barnet, spesielt om det er et par mnd gammelt.

Jeg har ikke studio selv, jeg kommer hjem til deg! Det er derfor viktig, at du selv har et sted vi kan være. Alt som trengs er en stue/gang/kjøkken/soverom, med store vinduer som slipper inn mye lys (all form for taklys/veggbelysning slås av), og en plain vegg, som brukes som bakgrunn. Pga disse to “kravene”, er det mange som ommøblerer og styrer før jeg kommer, men ikke stress med det, det kan vi gjøre når jeg kommer. Da finner vi også di beste stedene å ta bildene på.
Et hvitt/lyst bord kan være en fordel å ha klart. Jeg liker å plassere barnet oppå bordet, da har de ikke så lett for å “stikke” av;)

En kommer kanskje også til å oppleve at barnet blir lei, sur og gretten. Fortvil IKKE! Jeg har etterhvert god erfaring med sure grinete babyer som nekter å la seg avbilde. Derfor setter jeg alltid av god tid til fotograferingen. Det kan også være lurt å ha litt knask og knep klare, så kan vi lokke og lure sammen:)Får som regel fram et smil eller to!

Ellers er det bare å glede seg:)

De beste bildene blir levert til kunden på DVD. Filene er da fri til privatbruk. Dvs, at dersom bildene skal publiseres, skal mitt navn nevnes.
Jeg blir mer enn glad dersom dere vil bruke bildene på facebook eller blogg, men da skal bildene som er laget til nettbruk (kommer i egen mappe på dvd) brukes. Logoen min skal være synlig, og ikke klippes bort.

Din epost blir ikke publisert eller videreformidlet Påkrevde felter er markert *

*

*

Det skjedde en feil med innsendingen av kommentaren. Vennligst prøv igjen.