Familiefotografering

Til deg som skal ha en familiefotografering sammen med Helene :

En familiefotografering er det mange som gruer seg litt til. Mange stresser med hvilke klær som tar seg bra ut, må vi matche?, og noe så enkelt som : er det best med eller uten sokker???
Til deg vil jeg si ; ha på dere klær som dere føler dere vell i! Ikke press finskjorta på mannen, eller kjolen på dattera:)
Farger trenger ikke å matche, alt etter hva en ønsker selv. Når det er sagt, vil jeg råde dere til å harmonere. Ikke la dattera på 16 stille i silkeskjorta og høye hæler, mens far stiller i turtøyet!:)
Fotograferingen vil jeg at skal være en gøy opplevelse for alle. Det blir ikke veldig høytidelig, ingen trenger å være modell for å bli fotografert  :) Dere vil få bilder av alle sammen, men også enkeltbilder av hver enkelt familiemedlem.

Når det gjelder location, vil jeg råde familien til å velge et sted selv. Jeg kan veldig gjerne hjelpe til med å finne et passende sted , men ofte har familien en plass som de har en tilknyttning til. Husk at det ikke alltid er det fineste naturområdene som er de mest spennende områdene å ta bilder i:)

De beste bildene blir levert til kunden på DVD. Filene er da fri til privatbruk. Dvs, at dersom bildene skal publiseres, skal mitt navn nevnes.
Jeg blir mer enn glad dersom dere vil bruke bildene på facebook eller blogg, men da skal bildene som er laget til nettbruk (kommer i egen mappe på dvd) brukes. Logoen min skal være synlig, og ikke klippes bort.

Din epost blir ikke publisert eller videreformidlet Påkrevde felter er markert *

*

*

Det skjedde en feil med innsendingen av kommentaren. Vennligst prøv igjen.